Ποιος είναι ο Cem Belevi; Χώρισαν ο Cem Belevi και η İrem Derici; Ποιος είναι ο τραγουδιστής Cem Belevi, πόσο χρονών είναι, από πού είναι, ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;

Τζεμ Μπελεβή ΠΟΥ? απάντηση στην ερώτηση, περιοδικό είναι ένα από τα καυτά θέματα στην ατζέντα. Πόσο χρονών είναι ο Cem Belevi, από πού είναι, ποιο είναι το επάγγελμά του, ποια είναι τα τραγούδια του; Είναι παντρεμένος ο Τζεμ Μπελέβι; Πώς ονομάζονται όλα τα τραγούδια του Cem Belevi; Ο Τζεμ Μπελεβή έχει κοπέλα; Από πού είναι ο Cem Belevi; Ποια είναι όλα τα άλμπουμ του Cem Belevi;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο CEM BELEVİ;

Ο Τζεμ Μπελέβι (γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1987 στη Σμύρνη) είναι Τούρκος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός τηλεοπτικών σειρών.

Τα πρώτα χρόνια

Ο Τζεμ Μπελέβι γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1987 στη Σμύρνη, γιος μητέρας ζωγράφου και πατέρα πιανίστα. Σπούδασε στο Izmir Fatih College. Άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μουσική από μικρή ηλικία και όταν η οικογένειά του το συνειδητοποίησε, άρχισε να βελτιώνει τις δεξιότητές του παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών. Ξεκίνησε επίσης να τραγουδά στη Χορωδία του Κολλεγίου Fatih. Στα 13 του γνωρίζει την κιθάρα, που λέει ότι εκφράζεται καλύτερα και συνεχίζει να βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα. Άρχισε να τραγουδά και να γράφει τραγούδια στο λύκειο. Αρχίζει να συνθέτει τις πρώτες του συνθέσεις σε ηλικία 13-14 ετών. Σπούδασε τη γλώσσα για 6 μήνες στο Cambridge της Αγγλίας για την πανεπιστημιακή του εκπαίδευση. Μετά τη γλωσσική εκπαίδευση στο David Game College Οικονομία Μετά την αποφοίτησή του, σπούδασε διεθνείς επιχειρήσεις στο Πανεπιστήμιο Brunel.

Κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών της σπουδών, δεν έσπασε με τη μουσική και εκπαιδεύτηκε στον τομέα του Blue και της Jazz, καθώς και στο τραγούδι στο London School of Contemporary Music (LCCM). Όταν άρχισε να εργάζεται σε μια εταιρεία στην Αγγλία, αποφάσισε ότι ήθελε να τα παρατήσει όλα και να επιστρέψει στην Τουρκία για μια μουσική καριέρα.

καριέρα

2011–2015: Δεν μπορείς να ξέρεις και ό,τι λέμε

Με την επιστροφή του από το Λονδίνο το 2011, άρχισε αμέσως να εργάζεται για το άλμπουμ και άρχισε να δημιουργεί demo ηχογραφήσεις των τραγουδιών που είχε ετοιμάσει και ξαναγράψει στο γυμνάσιο. Χρειάστηκαν 2 χρόνια για την ηχογράφηση και τη σύνθεση των τραγουδιών. Μετά από δύο χρόνια κυκλοφόρησε το άλμπουμ του «Don’t Know». Το άλμπουμ αγαπήθηκε και έγινε αποδεκτό από ένα σημαντικό κοινό. Όλοι οι στίχοι και οι συνθέσεις του δίσκου του ανήκουν. Οι διασκευές των τραγουδιών έγιναν από τον Osman Taşdaş. Το πρώτο τραγούδι του δίσκου ήταν το «Καλημέρα αγάπη μου». Η ηθοποιός Tuğçe Kurşunoğlu συνόδευσε την Belevi στο κλιπ. Είπε ότι με αυτό το άλμπουμ ανακάλυψε πώς να κάνει ένα καλύτερο άλμπουμ.

Το 2015 έγινε δημοφιλές όνομα με το τραγούδι «Kim Ne Derse Desin», το οποίο τραγούδησε με την τραγουδίστρια Ayshe και η αναγνωρισιμότητα της αυξήθηκε. Το τραγούδι αποσπάστηκε από τους κριτικούς. Αφού αυτό το τραγούδι έκανε μεγάλη απήχηση, κυκλοφόρησε ένα άλλο μοναδικό τραγούδι διασκευής. Κυκλοφόρησε το τραγούδι του με τίτλο «Can’t Love Anyone». Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι γυρίστηκε στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης. Ο Cem Belevi άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής εκείνη την εποχή. Εκπαιδεύτηκε από τους Altan Gördüm και Vahide Perçin. Ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα παίζοντας τον χαρακτήρα του Deniz Aras στην τηλεοπτική σειρά İnadına Aşk, η οποία προβλήθηκε στο Fox το 2015. Η σειρά αποχαιρέτησε τις οθόνες μετά από 32 επεισόδια. Αμέσως μετά τη σειρά, ένα EP άλμπουμ με τίτλο “Life Sign” απελευθερώθηκε. Ο Cem Belevi έκλεισε το στούντιο για την επόμενη δουλειά του και εμφανίστηκε στα social media μόνο για λίγο.

Στα τέλη του 2015 κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Ask”. Καθώς το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα πρωταγωνιστούσε σε μια νέα ταινία. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς, το «Ask» κυκλοφόρησε ως single με τρεις διαφορετικές εκδοχές.

2016-2017: Δεν μπορώ να το συνηθίσω, Smoky Love and Open Your Arms

Ο Cem Belevi άφησε την Doğan Music Company, με την οποία συνδέθηκε μεταξύ 2016 και 2017, και εντάχθηκε στην Ozinga Productions. Ωστόσο, στα τέλη του 2017, υπέγραψε ξανά συμβόλαιο με την Doğan Music Company και συνεργάστηκε με δύο εταιρείες στο σινγκλ «Aç Kolları». Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε το single «Δεν μπορώ να το συνηθίσω» και το μουσικό του βίντεο. Επισήμανε ότι είπε μια αληθινή ιστορία που βίωσε στο τραγούδι και στο βίντεο. Τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν στην Ελλάδα. Το διάσημο Ελληνίδα supermodel Κάτια Δέδε συνόδευσε την Belevi στο κλιπ. Ενώ οι στίχοι και η σύνθεση του τραγουδιού ανήκουν στον Cem Belevi, η διασκευή ανήκει στον Ozan Çolakoğlu. Το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα σε πολλά charts. Το 2016, εντάχθηκε στο καστ της σειράς Colorful, που μεταδόθηκε στο ATV. Ωστόσο, άφησε αυτή τη σειρά καθώς ετοιμαζόταν για ταινία. Την ίδια χρονιά πήρε μέρος στην κωμωδία «The Stars Also Slipper – Das Borak».

Τον Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Open Your Arms». Ενώ οι στίχοι και η μουσική του ανήκουν, το τραγούδι του οποίου η διασκευή ανήκει στον Ozan Çolakoğlu κυκλοφόρησε στις 4 Μαΐου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσης ως single και cut. Το μουσικό βίντεο αρχικά υποτίθεται ότι θα γυριζόταν στην Αττάλεια, αλλά αργότερα γυρίστηκε στο ίδιο το σπίτι του Μπελέβι και χρησιμοποιήθηκε η οροφή του σπιτιού του. Τα γυρίσματα κράτησαν 1 ημέρα. Ο Murat Joker γύρισε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι. Ενώ το κλιπ γυρίστηκε από τον Hasan Kuyucu, η Νοτιοαφρικανή μοντέλο Anica Myburg συνοδεύει τον Cem Belevi. Με το κόψιμο του τραγουδιού, το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα σε πολλά μέρη και έγινε ένα από τα τραγούδια με τις περισσότερες λήψεις στο iTunes.

Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Dumanlı Sevda». Ενώ οι στίχοι και η σύνθεση του τραγουδιού ανήκουν στον Cem Belevi, η διασκευή ανήκει στον Ozan Çolakoğlu. Είπε επίσης ότι την ημερομηνία που κόπηκε αυτό το τραγούδι, είχε μια νέα προσφορά σε σειρά, ότι αξιολογούσε προσφορές σειρών και ταινιών και ότι ο χαρακτήρας του μπορεί να είναι κακός χαρακτήρας. Το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα σε πολλές πλατφόρμες. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έκανε μια περιοδεία συναυλιών, κυρίως στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα, τη Σμύρνη και το Εσκισεχίρ. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μετά το τραγούδι «Seven Düvel» ανακοίνωσε ότι θα κάνει άλμπουμ.

Έπαιξε έναν ρόλο από το 63ο έως το 73ο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς της TRT “Get Up Gidelim”. Στις 13 Δεκεμβρίου παρουσίασε στο κοινό το τραγούδι «Mışıl Mışıl», του οποίου οι στίχοι και η μουσική του ανήκαν. Είπε ότι έγραψε το τραγούδι πριν από 6 χρόνια όταν ήταν φοιτητής στο Λονδίνο. Κόπηκε και το τραγούδι.

2019 – Μετά από αυτό και γνωρίζετε;

Το 2019 υπέγραψε με την Taş Plak Music. Και κυκλοφόρησε δύο νέα σινγκλ από αυτήν την εταιρεία το 2019. Το πρώτο σινγκλ ανακοινώθηκε στις 19 Απριλίου ως “After This”. Η Belevi, η οποία ενδιαφέρθηκε για το άλμπουμ της με τη σίριαλ δουλειά της, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του άλμπουμ της σε αυτό το διάστημα. Ενώ ο Osman Taşdaş ετοίμαζε τη μουσική για το τραγούδι “Bundan After”, ο Erdem Kınay έκανε τη διασκευή. Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Cem Belevi. Αφού άρεσε το τραγούδι, κόπηκε και το μουσικό βίντεο σκηνοθέτησε ο Erdi Sevinç. Στο κλιπ έπαιξε η συμπρωταγωνίστριά του Nilay Deniz στη σειρά ‘Get Up Gidelim’. Μετά από αυτό, το άλμπουμ του EP κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά. Το τραγούδι περιλαμβάνει το «Ice Burn» και remix του «Misıl Mışıl».

Στις 17 Οκτωβρίου, το δεύτερο σινγκλ από το νέο της άλμπουμ ‘Awareness Are You?’ Εχει δημοσιευθεί. Την διασκευή του τραγουδιού ανέλαβε ο Ersay Üner. Τα λόγια του είναι δικά του. Κόπηκε και το τραγούδι. Ο Belevi εξήγησε ότι έγραψε το τραγούδι πριν από δύο χρόνια, αλλά το κυκλοφόρησε μετά από έντονη επιμονή.

2020: Πόσο συχνά η αγάπη, η Sony Music και το σήμερα

Στις 14 Ιανουαρίου 2020, κυκλοφόρησε το τραγούδι “How Many Times Loves Human?” Με την ετικέτα της Taş Plak Music και της Doğan Music Company. Ενώ οι στίχοι του τραγουδιού είναι δικοί του, η διασκευή έγινε από τον Osman Taşdaş. Το τραγούδι δεν κόβεται. Αφού κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι, υπέγραψε συμφωνία με τη Sony Music. Φήμες διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Cem Belevi εργαζόταν σε ένα αγγλόφωνο άλμπουμ.

Στις 27 Νοεμβρίου 2020, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σινγκλ της “Leyla & Mecnun” με τη Sony Music. Ενώ οι στίχοι είναι του Cem Belevi, η διασκευή είναι των Asil Gök και Görkem Oker. Επιπλέον, κυκλοφόρησε η πρώτη σόλο έκδοση του τραγουδιού, ακολουθούμενη από την έκδοση με τραγουδιστή Derya Uluğ. Η εκδοχή με την Derya Uluğ κόπηκε.

Στις 10 Ιανουαρίου 2021, κυκλοφόρησε το τραγούδι του Ümit Sayın «Dön Bebegim» ως ακουστική διασκευή. Κόπηκε και το τραγούδι. Κυκλοφόρησε την ακουστική έκδοση του τραγουδιού “Leyla & Mecnun” στις 13 Ιανουαρίου 2021. Κόπηκε και αυτός από αυτή την έκδοση.

Ο Cem Belevi ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής “Songs Us Söyler” που μεταδόθηκε στο Kanal D το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022.

δισκογραφία

Άλμπουμ

Singles και EP

  • 2014 – Ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας (feat. Ayshe)
  • 2015 – Κανείς δεν μπορεί να σε αγαπήσει
  • 2015 – Σημάδι ζωής
  • 2015 – Ρωτήστε
  • 2016 – Δεν μπορώ να το συνηθίσω
  • 2017 – Smoky Love
  • 2017 – Ανοίξτε την αγκαλιά σας
  • 2018 – Mışıl Mışıl
  • 2018 – Επτά δαμαλίδες
  • 2019 – Από εδώ και πέρα
  • 2019 – Ξέρεις;
  • 2020 – Πόσο συχνά αγαπούν οι άνθρωποι;
  • 2020 – Χωρίς δικαιοσύνη (feat. Trigger)
  • 2020 – Ξέρεις; (Ακουστικός)
  • 2020 – Μετά από αυτό (Acoustic)
  • 2020 – Leyla & Majnoun
  • 2021 – Leyla & Mecnun (Ακουστική)
  • 2021 – Come Back Baby (Ακουστική)
  • 2021 – Ice Burn (Ακουστική)
  • 2021 – Δεν ξέρω
  • 2021 – Σαν να ήταν άγγελος
  • 2021 – Don’t We Disband Without an Event (Πρωτότυπο Soundtrack του What Happened to Me)

φιλμογραφία

Κατα συρροη

  • 2015-2016 – Έρωτας σε απόγνωση
  • 2016 – Πολύχρωμο
  • 2017 – Ας σηκωθούμε
  • 2021 – Καλέστε τον διευθυντή μου

Ταινία

  • 2016 – Αστέρια και παντόφλα – Das Borak
  • 2022 – Τι μου συμβαίνει; -Εφέ

Haberler.com – Ημερολόγιο

Cem Belevi, , Ειδήσεις

Christos

"Φαγητό σπασίκλα. Περήφανος μπέικον λάτρης. Θανάσιμος αλκοόλ. Εξοργιστικά ταπεινός λύτης προβλημάτων. Πιστοποιημένος γκουρού μπύρας."

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.